Tel. +45 75 36 23 25
velkommen til
Vi glæder os til at betjene jer i vores biler.
NYHED ISUZU VISIGO TIL 32 PERSONER. USB OG WC
velkommen til
Prøv vores nye luksus dobbeltdækker bus med plads til 82 personer

Dobbeltdækkerbus

Ny dobbeltdækkerbus

Større begivenheder betyder flere mennesker, og derfor et behov for en endnu større bus. Vi  hos PM taxi og busser rigtig stolte af, at kunne præsentere vores nye NEOPLAN Skyliner dobbeltdækkerbus der rummer helt op til 82 passagerer. Vores dobbeltdækkerbus giver uovertruffen komfort og en lækker udsigt under hele rejsen.

Komfort og design

Med den nye NEOPLAN Skyliner dobbeltdækkerbus, kan vi hos PM taxi og busser, tilbyde en yderst moderne bus der kombinerer komfort og design, for at skabe den mest behagelige og stilfulde rejse for alle passagererne.

NEOPLAN Skyliner dobbeltdækkerbussen er en særdeles stilfuld bus, der med sine skarpe, elegante kanter og revolutionerende design, har vundet flere priser. Med mere end 50 år på markedet, er det forståeligt at NEOPLAN Skylineren er blandt de mest populære dobbeltdækkere i Danmark.

Bussens interiør er af den højeste kvalitet og tilbyder blandt andet læder og stof sæder der bidrager til en fantastisk komfort, samt panoramavinduer i bussens tag, der giver passagererne den bedste udsigt under hele rejsen. Der er desuden mulighed for at oplade mobiltelefon, bærbar eller tablet under rejsen, da alle sæderne i bussen har USB-stik. Dobbeltdækkerbussen har et smart dualzone klimasystem system, der optimerer temperaturstyringen i bussens øvre og nedre dæk. Det er dette fokus på komfort og design, der er med til at gøre en tur i NEOPLAN Skyliner dobbeltdækkerbussen til rejsens første højdepunkt.

Pålidelig og stabil sikkerhed

Det vigtigste for os, er vores passagerers sikkerhed. Derfor kan du altid hvile trygt ved, at når du bestiller en bus hos os så får du den bedst mulige sikkerhed, samt beskyttelse af bagage.

Alle vores busser er godkendt og optimeret efter de nyeste sikkerheds- og miljøregler. Sikkerhedssystemet i vores dobbeltdækkerbus dækker alle områderne inden for trafiksikkerhed. Fra førersikkerheden til forebyggelse af ulykker, med et udvidet fokus på passagerernes sikkerhed.

Blandt bussens mange sikkerhedssystemer findes blandt andet:

Adaptive Cruise Control – Hjælper med at regulere farten via en sensor der måler afstanden på fartøjet foran

Emergency Brake Assist – Øger bremseevnen hvis det bliver nødvendigt at nødbremse

Dynamic stability program – Giver bedre komfort ved at stabilisere bussen under opbremsning acceleration

LaneGuard System – Sørger for at bussen bliver i vognbanen ved hjælp af moderne kamerateknologi

En dobbeltdækkerbus giver høj komfort og mulighed for at sidde ved 2 borde i underetagen. I vores dobbeltdækkerbus finder du desuden et stort køkken, og som ekstra service, kan vi tilbyde frisklavet kaffe/te på turen samt tilsikre kolde drikkevarer i bussens køleskab.

Hos PM taxi og busser råder vi over et udvalg af moderne busser i alle klasser.

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores dobbeltdækkerbus

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende vores dobbeltdækkerbus, kan vi kontaktes per e-mail pm.taxi.vejen@mail.dk eller på telefon 75 36 23 25. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi vores hovedkontor i Vejen, hvor du kan se vores udvalg af busser på tæt hold.

 

Kontaktinformationer

Gørtlervej 14
DK-6600 Vejen
CVR: 26354544

Vi tilbyder:

  • Lægekørsel
  • Lufthavnskørsel
  • Taxikørsel
  • Bus med chauffør
  • Skolekørsel
  • Sygehuskørsel
  • Handicapkørsel
  • Hasteforsendelser
  • Kørsel m. op til 6 kørestole

PM TAXI og BUSSER

PM TAXI og BUSSER i Vejen har eksisteret siden 2001. I dag har råder vi over biler som kan fragte fra 4 til 82 personer. Vi har almindelig taxi med plads til 4 personer, stor taxi med plads til 8 personer. Vi har minibusser med lift og plads til kørestolsbruger og hele 4 kørestole.