DØGNVAGT: 75 36 23 25

​BUS med CHauffør

​Skal udflugten være en ekstra oplevelse, kan PM Taxi tilbyde bus med chauffør, en Mercedes Travego med plads til 49 passagerer ialt.

​Kvaliteten er i top, og der er tænkt på alle detaljer for at gøre turen til en behagelig rejse i sig selv. Med Mercedes Travego kan foreninger som virksomheder stole på en driftssikker bus udstyret med det nyeste tilbehør. Bussen er bl.a. udstyret med følgende:

 

  • køkken
  • toilet
  • køleskab
  • fjernsyn
  • klima-anlæg

Alt sammen bidrager til en behagelig buskørsel - hver personplads byder også på en oplevelse af luksus med ergonomisk tilpassede sæder i en smagfuld kombination af læder og stof. Alle pladser er udstyret med fodhviler, bord, kopholder, læselampe og gardiner.

BUSTRANSPORT - kvalitet og sikkerhed er i top!

Derfor vil det med garanti være en erfaren og serviceminded chauffør, der sidder bag rattet i turistbussen. Vi tilbyder naturligvis både opsamling og afsætning, ligesom vi også gerne står for planlægningen af din udflugt.

Vores bus med chauffør sikrer dine kollegaer, venner, foreningsmedlemmer eller andre med brug for en behagelig, bekvem og komfortabel transport til fest, koncert, udstilling, virksomheds- eller messebesøg etc. – så ring og få et uforpligtende tilbud. Vi kører både i ind- og udland.

PRISER BUSKØRSEL​

Vi tager dit ansvar alvorligt. Allerede nu er du i trygge hænder.

  1. Send os dine ønsker
  2. Vi kvitterer med din pris pris på buskørsel

<strong>Sørg for, at nødvendige felter er udfyldt korrekt</strong><br><br>
 
 
 

Bustransport med ​Mercedes Travego - verdens sikreste Bus

PM Taxis turistbus er flagskibet, når det gælder sikkerhed ved buskørsel. Mercedes Travego blev således i 2006 af fagfolk kåret som verdens sikreste turistbus. Siden er bussen udviklet med alt det nye sikkerhedsudstyr som ABS, EBS, ASR, afstandsradar, bremseassistent og drejelys.

​HURTIG, SIKKER OG TIL TIDEN!

PM TAXI & BUSSER - GØRTLERVEJ 14 - 6600 VEJEN - TLF.: 75 36 23 25 - FAX: 75 36 27 26​